Hvilke blomster er gode til bryllup?

Hvilke blomster er gode til bryllup?

Brylluppet er en dag fyldt med kærlighed, håb og drømme. Men det er også en dag, hvor hvert eneste lille detalje tæller. En af de mest ikoniske detaljer er blomsterne, især brudebuketten. Hvordan vælger man den rette buket, og hvordan sikrer man, at den matcher bryllupstemaet, årstiden og selvfølgelig bruden selv? Flora Nordica giver dig svar og inspiration!

Sæsonbestemte Overvejelser

Hos os forstår vi vigtigheden af at vælge de rigtige blomster til dit bryllup, og det inkluderer at tage højde for sæsonen. Nogle blomster er kun tilgængelige i visse perioder eller kan være dyrere uden for deres normale sæson. Vi sammensætter din brudebuket ud fra sæsonens blomster, men sørger for at holde stemningen og temaet, som du ser på billedet, så godt som udvalget tillader det.

Her er nogle eksempler på brudebuketter, som fungerer godt efter sæson:

Klassiske: Vores Brudebuket Ingrid med dens tidløse elegance eller Brudebuket Diana med dens romantiske lyserøde nuancer vil være ideel.

Forår: Tænk på sarte pastelfarver. Brudebuket Otilia med sin vilde skønhed er perfekte til forårsbrude eller Brudebuket Astrid med sine smukke pastelfarver.

Sommer: Sommerbryllupper byder på friske, livlige farver. Brudebuket Margot med dens sommerfriske farver eller Brudebuket Ella vil komplementere en sensommerbruds.

Efterår: Tænk på varme, rige farver. Brudebuket Agnete med dens blanding af sarte og dybe farver eller Brudebuket Dagmar smukke dybe farver i lyserøde og bordeaux.

Vinter: Klassiske, tidløse farver og hvid dominans. Brudebuket Margrethe med sin klassiske lyse farver og dråbeform.

  Har Du Særlige Ønsker?
  Vær opmærksom på, at der kan være merpris for specifikke blomster og farver, der f.eks. er udenfor sæson. Kontakt os på Tlf. 26249990 for at uddybe dine ønsker og behov.
  Vi står klar til at rådgive dig og skabe en skræddersyet løsning, der passer perfekt til din bryllupsstil.

  typer af bryllupsblomster - Fra Kirke til Fest: Bryllupsblomster

   

  Fra Kirke til Fest: Bryllupsblomster

  Brystbuket/Knappenålsbuket: Disse små buketter der matcher blomster temaet og brudebukettens blomster. brystbuketten er bundet med en lille sikkerhedsnål, som kan fastsættes på brystet på gommes jakkesæt.

  Brudepigebuketter: Mindre versioner af brudebuketten eller en anden variant, der komplementerer den, vil se charmerende ud i hænderne på dine brudepiger.

  Borddekorationer: De bør matche bryllupstemaet og kan variere fra små vaser med enkle blomster til blomsterbuketter, eller til mere omfangsrige blomsterdekorationer stukket i oasis.

  Blomsterpynt i kirken: Store buketter ved alteret eller små dekorative blomster langs kirkebænkene kan tilføje en romantisk atmosfære.

  Blomsterkrans til håret: Perfekt til bruden, brudepiger eller blomsterpiger. Vores Blomsterkrans til håret er et yndigt valg.

    

   Skab Dit Drømmebryllup med Vores Bryllupspakker

   OBS! Bryllupspakkerne gælder kun i vores eget leveringsområde.

   Planlægningen af dit bryllup er en tid med håb, kærlighed og forventning. Hos Flora Nordica forstår, hvor vigtigt det er at skabe den perfekte dag, og derfor har vi sammensat en række bryllupspakker, der tager hånd om alle dine blomsterbehov. Uanset om du drømmer om en intim ceremoni eller et storslået eventyr, vil vores bryllupspakker føre dig skridtet nærmere at gøre dine drømme til virkelighed. Her er en oversigt over vores tre bryllupspakker:

   Bryllupspakke - Lille

   Pakken inkluderer:

   • 1x Brudebuket
   • 1x Brystbuket

   Bryllupspakke - Mellem

   Pakken inkluderer:

   • 1x Brudebuket
   • 2x Brystbuketter
   • 2x Brudepigebuketter
   • 3x Borddekorationer

   Bryllupspakke - Stor

   Pakken inkluderer:

   • 1x Brudebuket
   • 4x Brystbuketter
   • 3x Brudepigebuketter
   • 5x Borddekorationer

   Uanset hvilken pakke du vælger, er vores mål at skabe en bryllupsdag fyldt med blomstermagi. Kontakt os for at tage det første skridt mod at gøre dine drømme til virkelighed.

   Særlige Ønsker og Overvejelser Vi ved, at hvert bryllup er unikt. Har du særlige ønsker, eller vil du have rådgivning om, hvilke blomster der passer bedst til din store dag? Tøv ikke med at kontakte os på Tlf. 26249990.
   Vores team hos Flora Nordica vil med glæde hjælpe med at skabe den perfekte blomsterløsning til dit drømmebryllup.

    

   Tilbage til blog