Blomster i Rungsted.

Blomsterwebshop i Rungsted og Hørsholm

Hos Flora Nordica er vi inspireret af Flora Danica, men dækker lidt bredere.

Vores Flora Nordica buketter udtrykker den nordiske, naturlige buket.

Vi er inspireret af Karen Blixens Blomster. Hendes blomsterarrangementer var sammensat af bl.a. Flora Danica blomster med skræppeblade og løgblomster.

Vi kan naturligvis forvandle dit ønske uanset om det er en tætbundet buket, som nogen forbinder med Bering blomster. Holdbarheden er god fordi blomsterhovederne står tæt op ad hinanden. Om du ønsker rokoko blomster i din buket, det florlette udtryk i buketten eller dit eget design, kan vi forvandle dit blomsterønske til en smuk buket.

Vi handler blomster direkte i Holland, så indkøb foregår ved computeren. Det betyder, at du får mange blomster for dine penge. 

Webshop - send blomster hilsen

Søger du efter blomster Hørsholm, blomster Nivå eller hele området fra Hornbæk, langs kysten til Hellerup, fordi du vil sende en blomsterhilsen, kan du benytte www.floranordica.dk, så sender vi vores egene buketter, kistepynt, bårebuketter eller gavekurve.

Se vores smukke udvalg af særlige og nøje udvalgte buketter på www.floranordica.dk Vi har buketter til enhver smag i forskellige farvetemaer og udtryk. Fra vores populære Flora Nordica buket til den smukke og naturlige Rokoko buket. Vi leverer direkte til døren.

Bryllup og fest

Lige overfor Rungsted strand ligger Sophienberg slot, hvor du kan holde dit bryllup og vi har stort kendskab til lokalerne. Vi leverer blomster til en meget fornuft pris. Vi laver naturligvis også blomster til konfirmation eller andre begivenheder.

Nogen ønsker blomsterdekorationer på bordet til festen. Andre vil have enkelte blomster eller blomster buketter. Du er velkommen til at komme forbi, til en uforpligtende blomstersnak.

Du kan blive inspireret på Flora Nordicas facebook side eller på vores Instagram side  her kan du finde rokoko brudebuket, en billig brudebuket, lille brudebuket, brudebuket bonderoser, dråbe brudebuket – lige hvad du ønsker dig.

Huskeliste til bryllupsblomster:

Brudebuket, knaphulsbuket, brudepigebuket, blomster til håret evt. en blomsterkrans, kirkepynt, blomster til borde, blomsterdekoration til bil.

Begravelse

Hvilke blomster til begravelse, skal du vælge? Hvilke blomster til kiste, skal du vælge? Skal der være en kistedekoration foran kisten? Hvilken en sidste hilsen tekst skal man vælge? Der er mange spørgsmål omkring et dødsfald. Vi har stor erfaring med at gøre det sidste farvel, til en smuk begravelse.

En begravelse hilsen kan både være en farvelrose, bårebuket, en blomsterkrans, laurbærkrans eller et blomsterhjerte. Ønsker du begravelsesbånd, med plads til 6 ord pr. bånd.

Når du skal formulere en begravelse hilsen, skal du tænke på det er din sidste hilsen. Det der giver mening for dig, er det vi anbefaler dig at gøre.

De 3 meste anvendte er: 1. En sidste hilsen 2. Hvil i fred 3. Tak for alt.

Vi kører selv kistepynt, kranse, bisættelse blomster, bårebuket til Hørsholm kirke og kapel samt Rungsted kirke.

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak i vores butik eller i telefonen.

Økologi

Vi har tidgere brugt Brede Havekiosk som holder til hos Mangholm blomster ved Hillerød. Nu har vi fået en bæredygtig lillesøster blosmter VILD. I sæsonen er vi blomsterforhandler af økologiske og bæredygtige blomster derfra. Grønne blomster certificeret med det røde Ø som vi har dyrket på Årstiderne i Humlebæk.

Blomster i maj og blomster i juni er den spæde start på sæsonen. Blomster i Juli er startskuddet til overflod af økologiske blomster på blomsterbondens marker. Et meget smukt syn for en blomsterelsker.

Send buket med Flora Nordica

Hos Flora Nordica, kan du sende blomster til levering ligesom hos Interflora og euroflorist. Du kan bestille Blomster til Rungsted og Hørsholm. Send blomster billigt det koster nemlig kun 75 kr. i hele området. Se blomster leveringsområde. Se kirker vi leverer blomster til.

Du kan altid bestille buketter og bårebuketter til levering i hele Danmark på Floranordica.dk. Vi har samarbejdspartnere i hele landet.

Søger du efter en blomsterhandler til blomster levering København, kan vi levere til den nordlige del af København.

Ønsker du at sende blomster til mors dag, Valentines dag, god bedring blomst, eller mangler du ideer til fars dag, så kontakt os på tlf 26249990 eller bestil på www.floranordica.dk

Hvis du bestiller inden kl. 14 på hverdage, leverer vi samme dag.

Gaveideer eller inspiration til boligen

Du kan altid finde en værtindegave. Blandt mange skønne ting har vi skumsæbe fra Michel design og irret kobber fra Artbykobber. Vi har mange grønne planter, både store og små.

Til påske har vi de kæreste sammenplantninger af forårsbebudere med bl.a. vibeæg, hyacinter og perlehyacinter.

Julen er altid er altid hyggelig tid. Vi laver skønneste juledekorationer. Se mere på sociale medier. Vi har også designet en smuk Flora Nordica jule lysestage serie, i irret kobber og mahonie.