Blomster i Rungsted.

Flora Nordica er inspireret af Flora Danica, men dækker lidt bredere.

Vores Flora Nordica buketter udtrykker den nordiske, naturlige buket.

Vi er inspireret af Karen Blixen Blomster. Hendes blomsterarrangementer var sammensat af bl.a. Flora Danica blomster med skræppeblade og løgblomster.

Hos Flora Nordica, kan du bestille blomster til levering ligesom hos Interflora og euroflorist. Du kan bestille Blomster til Rungsted og Hørsholm og få områdets billigste levering. Faktisk leverer vi egne Flora Nordica buketter fra Hornbæk, langs kysten til Hellerup. Se kort. Se kirker. Du kan altid bestille buketter og bårebuketter til levering i hele Danmark på Floranordica.dk.

Står vi og mangler noget, kan vi altid låne det hos vores gode kollegaer Ulrik John eller Blomster by Walgaard. Vi sætter vi stor pris på det gode samarbejde.

Fra 10 kr pr. blomster. Vores indkøb foregår ved computeren, fordi vi handler direkte i Holland. Det betyder, at du får dobbelt så mange blomster for dine penge.

I sæson har får vi leveret økologiske og bæredygtige blomster fra Brede Havekiosk.

Vi forhandler Johnny Was, som er til luksusbohemen. Tøjet er med blomster i silke og lette tekstiler. Det passer perfekt til Flora Nordicas blomsterunivers. Vi venter spændt på det nye danske tøjmærke Nordø, som ligeledes vil være 100% silke med blomstermotiver.

Du kan altid finde en værtindegave. Blandt mange skønne ting har vi skumsæbe fra Michel design og irret kobber fra Artbykobber.

Skal du holde bryllup, er du velkommen til at komme forbi, til en uforpligtende blomstersnak.

Drive in blomster er åbent 24/7. Skal du bruge en buket udenfor blomsterbutikkens åbningstid, kan du kommer forbi og købe den i blomsterautomaten.