Guide: Blomster dekorationer til fest

Bliv inspireret til dit arrangement. Vi gør din blomsterdrøm til virkelighed.
Hos Flora Nordica hjælper vi dig med, at gøre dit arrangement til noget helt særligt. Vi gør vores yderste for at virkeliggøre det blomsterunivers du drømmer om til din fest.

 

blomster til festen - borddekorationer

Guide: Blomster til Festen - Skab en Blomstrende Atmosfære Til Din Næste Fest!

Brug blomster til at skabe en festlig og indbydende atmosfære.

Når det kommer til festlige arrangementer, er blomster en uundværlig del af dekorationen. De bringer farver, teksturer og en uimodståelig naturlig duft ind i rummet. Men hvordan vælger man de rigtige blomster, og hvordan arrangerer man dem på den mest tiltalende måde? Lad os dykke ned i det sammen.

Vælg Blomster Efter Temaet For Din Fest

Når du skal vælge blomster til din fest, er det afgørende at overveje temaet for begivenheden. Er det en sommerfest i haven? Overvej farverige blomster som solsikker, margueritter eller roser. Er det en elegant cocktailfest? Prøv med klassiske valg som orkideer, liljer eller hvide roser.

Sæsonen er vigtig

Sæsonen er en anden vigtig faktor at overveje. Forskellige blomster blomstrer på forskellige tidspunkter af året, så det er en god ide at tage højde for dette, når du vælger dine blomster.

Skab Det Perfekte Blomsterarrangement

Når du har valgt dine blomster, er det tid til at tænke på arrangementet. Et godt tip er at kombinere forskellige typer blomster for at skabe mere dybde og variation. Du kan også overveje at tilføje grønne blade eller græsser for at give arrangementet mere fylde.

Brug Blomster I Alle Aspekter Af Din Fest

Blomster er ikke kun til borddekorationer. Du kan bruge blomster i alle aspekter af din fest, lige fra invitationer til kagepynt. Prøv for eksempel at bruge små blomsterbuketter som bordkort, eller brug blomsterkranser som en festlig baggrund for fotos. 

Blomsterarrangementer

Når du har valgt dine blomster, er det tid til at tænke på, hvordan du vil arrangere dem. Der er mange forskellige måder at arrangere blomster på, fra traditionelle blomsterbuketter til mere moderne og unikke blomsterinstallationer.

blomster dekoration  

Flora Nordica blomstrer til din fest.

Skal du holde lille, stor eller rund fødselsdag, konfirmation, barnedåb, sommerfest, julefrokost, reception, jubilæum, studenterfest, bryllupsdag, eller en anden særlig begivenhed, skræddersyer vi blomsterdekorationerne til lige netop jer, og jeres blomster tema.        

Barnedåb, jubilæum og særlige begivenheder

Hos Flora Nordica kan vi gøre det super nemt for dig, der skal holde fest. Du kan bestille blomsterstilke i vaser til dit arrangement fra. kr. 250,- pr. stk., eller enkelte blomster stilke, hvis du selv ønsker at finde din indre blomsterbinder frem, og arrangere blomsterne, lige som du ønsker.

 

blomsterdekorationer til fest blomsterdekorationer til fest

Fødselsdags blomster

Stor rund fødselsdags reception, eller lille intim fest. Der er mange muligheder når det kommer til blomster. Ønsker du runde borddekorationer, eller enkelte blomsterstilke på bordet, finder vi de rette fødselsdagsblomster til dig og dit arrangement.  

 

blomsterdekorationer til fest blomsterdekorationer til fest 

Konfirmation Blomster

Mangler du inspiration blomster pynt til konfirmationen? Blomsterdekorationer på bordene, konfirmationsroser eller blomsterkrans til konfirmanden. Uanset hvilke slags blomster du er ude efter, hjælper vores dygtige florister dig, med at skabe den blomster stemning du ønsker.

 

blomsterdekorationer til fest blomsterdekorationer til fest

Studenter fest

Skal du holde studentergilde, skal du måske dække bordene med blomster kranse og en smuk håndbåndet blomster hårkrans til håret fra kr. 1.198,-? Ønsker du at fejre en student, kan du sende en smuk buket i studentergave, eller sende den klassiske studenterrose

blomster dekoration

FAQ: Blomster til festen

Nu hvor vi har dækket de grundlæggende aspekter af valg af blomster, lad os dykke ned i nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi får om at pynte op med blomster til en fest.

Hvilke blomster er bedst til en sommerfest?

Sommerfester er perfekte for farverige og duftende blomster. Roser, lavendel, strå, bonderoser og margueritter er alle fantastiske valg. Du kan også overveje at bruge solsikker, som er en sommerfavorit.

Hvordan holder jeg blomsterne friske under festen?

For at holde dine blomster friske under festen, sørg for at vand dem godt før begivenheden starter. Du kan også placere dem i en vase med frisk vand.

Hvordan kan jeg lave et statement med blomster til min fest?

For at lave et statement, kan du overveje at skabe en blomstervæg eller en blomsterbue. Disse er iøjnefaldende og vil helt sikkert tilføje et wow-element til din fest.

blomsteropsats  i lyserøde farver

Floristens FAQ til Blomsterarrangementer

 

1. Hvordan kan blomsterarrangementer hjælpe med at gøre min fest speciel?

Blomster kan give ethvert arrangement et strejf af skønhed og elegance, lige fra en intim middag til en stor fest. Et godt valgt blomsterarrangement kan bidrage til stemningen og tematikken, skabe samtalepunkter og gøre din begivenhed mindeværdig​.

2. Hvad er nogle ideer til blomsterarrangementer til forskellige begivenheder?

Fødselsdage: Blomster kan bruges til at dekorere buffetområdet, individuelle borde og endda gæstebogens område. Farveskemaet kan være meget bredt, afhængigt af hvem der fejrer fødselsdagen.

Bryllups- og forlovelsesfester: Når bruden har valgt sine bryllupsblomster, kan du bruge dem som inspiration til blomsterarrangementerne til hendes brude- eller forlovelsesfest. For et strandbryllup kan du blande skaller ind i blomsterdekorationen​.

Jul: Jul er en perfekt tid til at dekorere dit hjem med blomster. Traditionelle juleblomster som julestjerner, amaryllis, og juleroser kan bruges til at skabe smukke blomsterdekorationer. For eksempel kan du bruge juleroser til at lave en smuk borddekoration, eller du kan bruge amaryllis til at lave en dramatisk indgangsdekoration.

Påske: Påsken er en tid for fornyelse og fejring, og blomster kan hjælpe med at bringe den følelse ind i dit hjem. Du kan bruge traditionelle påskeblomster som påskeliljer og tulipaner til at skabe smukke blomsterdekorationer. For eksempel kan du bruge påskeliljer til at lave en smuk borddekoration, eller du kan bruge tulipaner til at lave en farverig indgangsdekoration.

Påske: Påsken er en tid for fornyelse og fejring, og blomster kan hjælpe med at bringe den følelse ind i dit hjem. Du kan bruge traditionelle påskeblomster som påskeliljer og tulipaner til at skabe smukke blomsterdekorationer. For eksempel kan du bruge påskeliljer til at lave en smuk borddekoration, eller du kan bruge tulipaner til at lave en farverig indgangsdekoration.

 

blomsterdekoration

Flora Nordica har over 30 års erfaring med dekoration og blomster.

I er også altid velkomne til at ringe til os på: 26249990.

 

 

  Flora Nordica  •  2624 9990

Tilbage til blog