Økologiske og Bæredygtige Blomster fra Flora Nordica

Bæredygtig Blomsterproduktion: Fra Jord til Vase

Vi dyrker blomster både på Årstiderne på Krogerup i Humlebæk og på vores egen mark i Hornbæk. Prioriteringen af økologiske, bæredygtige og danske blomster er en vigtig del af vores arbejde. Derfor består vores buketter af en blanding af disse alt efter, hvad sæsonen byder på.

Du kan finde vores specifikke økologiske og bæredygtige blomster buket her. Vi bestræber os på, at alle de buketter vi binder, er så bæredygtige som muligt. derfor kan du med god samvittighed også vælge blandt vores andre blomster buketter.

En Tættere Forbindelse mellem Jord og Vase

En Tættere Forbindelse mellem Jord og Vase

Når sommeren omfavner Danmark med sine varme stråler, høster vi mange af vores blomster direkte fra vores egne marker. Dette sikrer en endnu tættere forbindelse mellem jord og vase, og du kan med god samvittighed nyde blomster, der er dyrket med kærlighed og omtanke for miljøet.

 læs om bæredygtighed og om gode råd til at dyrke egne blomster her

Naturens Skiften: Udfordringerne ved Bæredygtighed i Danmarks Klima

Naturens Skiften: Udfordringerne ved Bæredygtighed i Danmarks Klima

I Danmark møder vi enestående udfordringer, når det kommer til at opretholde en konstant bæredygtig praksis gennem årets fire sæsoner. Vores nordlige breddegrad og skiftende klima sætter sit præg på blomsterdyrkningen og kræver en tilpasningsevne, der matcher naturens skiften.

Naturens Skiften: Udfordringerne ved Bæredygtighed i Danmarks Klima

Sommerens Overflod og Vinterens Ro

Om sommeren oplever vi en overflod af sol og varme, der giver optimale betingelser for dyrkning af blomster. Det er en tid, hvor vores marker bugner af liv, og vi kan høste friske, lokale blomster i stor stil. Men når vinteren sænker sit tæppe af frost og sne over landskabet, sænker tempoet sig, og udfordringerne ved at opretholde bæredygtighed stiger.

Sommerens Overflod og Vinterens Ro

Respekt for Naturens Rytme

I Flora Nordica erkender vi vigtigheden af at tilpasse os naturens rytme og respektere de begrænsninger, som det danske klima pålægger os. Vi stræber efter at være så bæredygtige som muligt, men vi erkender også, at bæredygtighed ikke altid er en lineær rejse. Det handler om at finde en balance mellem vores ønske om at være så miljøvenlige som muligt og de realiteter, vi står over for i vores nordlige klima.

En Konstant Udvikling mod Bæredygtighed

En Konstant Udvikling mod Bæredygtighed

Ved at være opmærksomme på vores udfordringer og konstant arbejde på at forbedre vores praksis, stræber vi efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores planet. Mens vi måske ikke altid kan være fuldstændigt bæredygtige året rundt, arbejder vi hårdt på at minimere vores miljøpåvirkning og maksimere vores positive indflydelse på naturen.

 læs om hvordan du får dine blomsterbuketter til at holde længere her.

Vær Med til at Gøre en Forskel

Tak fordi du vælger Flora Nordica som din blomsterleverandør. Sammen skaber vi en forskel - én buket ad gangen. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en buket, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 2624 9990.

Tilbage til blog