Guide til Bårebuketter: Vælg Tekst, Bånd og Find de Rigtige Priser hos Flora Nordica

Guide til Bårebuketter: Vælg Tekst, Bånd og Find de Rigtige Priser hos Flora Nordica

Guide til Bårebuketter: Vælg Tekst, Bånd og Find de Rigtige Priser hos Flora Nordica

Hos Flora Nordica forstår vi betydningen af at sige det med blomster, især ved så følsomme anledninger som begravelse. Med vores brede udvalg af bårebuketter, blomsterkranse, blomsterhjerter, båredekorationer, kistepynt og kondolence buketter og levering til byer i Nordsjælland, herunder bl.a. Birkerød og Helsingør, er vi dedikerede til at gøre begravelsen til et smukt farvel med blomster. 

 

Priser på Bårebuketter hos Flora Nordica: En Guide til Budget og Valgmuligheder

vælg den rigtige størrelse og pris på bårebuketten

At vælge den rette bårebuket kan være et svært valg, og vores sortiment afspejler dette med muligheder, der spænder fra traditionelle designs til mere moderne arrangementer og valg af blomster. Vores priser starter fra 250 kr., hvilket sikrer, at du kan finde noget smukt, uanset budget.

Den mest almindelige størrelse bårebuket, som vores kunder vælger, ligger i gennemsnitsprisen på omkring 400 kr. Dette er en pris, der afspejler et balanceret forhold mellem størrelse og pris, egnet til mange forskellige typer afskedsceremonier. For de tættere på den afdøde, hvor et større arrangement kan føles mere passende, tilbyder vi større og mere udførlige bårebuketter.

Valget af en bårebuket er dybt personligt og kan variere afhængigt af dit forhold til den afdøde samt personlige ønsker og økonomiske overvejelser. Vi hos Flora Nordica er her for at rådgive og assistere dig med at vælge den rette bårebuket, der både ærer mindet om den afdøde og passer inden for de økonomiske rammer, du har til rådighed.

 

Bårebuket med Personligt Bånd: En Guide til Valg af Tekst

hvad skriver man på en bårebuket 	hvad skriver man på kort til begravelse

 

Hos Flora Nordica forstår vi, at det at vælge den rette tekst til båndet på en bårebuket kan være en svær beslutning, og det kan være vanskeligt at formulere det rette følelser i en sådan stund. Derfor tilbyder vi her nogle forslag til tekster, som kan inspirere dig ved valget af din sidste hilsen:

 • En sidste hilsen
 • Et sidste farvel
 • Tak for alt
 • Sov sødt
 • I hjertet gemt, aldrig glemt
 • Hvil i fred
 • God rejse
 • Tak for alle de gode stunder
 • Elsket & savnet

Disse forslag kan tilpasses eller bruges som de er, afhængigt af hvad der føles rigtigt for dig og din relation til afdøde.

Når du bestiller en bårebuket med bånd hos Flora Nordica, har du mulighed for at tilpasse to separate bånd. På det ene bånd kan du inkludere en hilsen, mens det andet bånd kan benyttes til at angive, hvem buketten er fra. Hver tekstlinje på båndet kan indeholde op til seks ord, hvilket giver dig mulighed for at udtrykke dine tanker klart og respektfuldt.

Muligheder for Tilpasning af Bånd på Bårebuketter

For at imødekomme ønsket om at inkludere flere navne eller længere personlige hilsener tilbyder Flora Nordica muligheden for at tilføje ekstra bånd til din bårebuket. Dette er især nyttigt, når buketten repræsenterer flere personer eller familier, der ønsker at udtrykke deres kondolencer.

Vejledning til "Hvad Skriver Man På En Bårebuket"

At skrive og vedlægge et kort på en bårebuket er en vigtig tradition. Disse beskeder/kort samles, traditionen tro, ind og gives til de nærmeste pårørende efter ceremonien, hvilket gør dem til en varig hilsen og en kilde til trøst. Det er derfor almindelig skik at inkludere navnene på hvem blomsterne er fra. Du kan også med fordel inkludere en besked til afdøde. Herunder finder du nogle forslag til, hvad du kan skrive på et kort til begravelsen:

Eksempler på Tekst til Bårebuket

 • "I dyb respekt og taknemmelighed - Fra [Dit Navn]"
 • "Til minde om dejlige tider sammen - Kærligt, [Dit Navn]"
 • "Med kærlige tanker og minder - Din [Relation]"
 • "Et sidste farvel, du vil altid være savnet - [Dit Navn]"
 • "Tak for alt, hvil i fred - Med kærlighed, [Familiens Navn]"

Disse eksempler kan tilpasses efter det forhold, du havde til den afdøde, og den tone, du ønsker at formidle. Det er vigtigt at skrive klart, hvem blomsterne er fra, så familien ved, hvem de skal takke og huske i denne sorgens tid.

Skriv en Personlig Hilsen til de Pårørende

Udover en hilsen til afdøde kan man inkludere en kort besked til de pårørende. Dette kan være en kilde til stor trøst og vise din støtte i deres tid med sorg:

 • "Vores tanker er med jer i denne svære tid - [Dit Navn]"
 • "Vi deler jeres sorg og sender jer kærlighed - [Dit Navn]"
 • "Må I finde trøst i hinandens nærvær - Med medfølelse, [Dit Navn]"

At inkludere sådanne personlige hilsener kan hjælpe med at styrke båndene mellem dig og de efterladte, og vise en dyb respekt for den afdøde.

Mange vælger også at sende en kondolence buket til de efterladte i den svære tid. 

 

At sige farvel er aldrig let, men ved at ære dem med blomster kan vi udtrykke vores sorg, respekt og kærlighed. Hos Flora Nordica er vi her for at hjælpe dig med at gøre denne gestus så meningsfuld som muligt. Du kan kontakte os på telefon: 2624990 eller mail: floranordica@outlook.dk

Tilbage til blog