BESTIL OGSÅ PÅ TLF. 26249990. Bestillinger kan afhentes Ved Klædebo 2, Hørsholm efter aftale.

Blomster til begravelse

Skal du arrangere blomster til begravelse, læs mere her:

Hvilke blomster til begravelse, skal du vælge? Hvilke blomster til kiste, skal du vælge? Skal der være en kistedekoration foran kisten? Hvilken en sidste hilsen tekst skal man vælge? Der er mange spørgsmål omkring et dødsfald. Vi har stor erfaring med at gøre det sidste farvel, til en smuk begravelse. Se vores udvalg her.

blomster til begravelse

 

Typer af begravelse blomster:

Tekst til bårebuket

Når du skal vælge tekst på bårebuket, blomster hjerte, blomster krans, båredekoration, skal du vide at der er typisk to bånd. På hvert bånd kan du skrive to linjer (med ca. 6 ord pr. linje, alt efter ordet/navnets længde). 

På det ene bånd skrives en hilsen. På det andet bånd skrives hvem det er fra. 

Forslag til tekst:

  • En sidste hilsen
  • Et sidste farvel
  • Tak for alt
  • Sov sødt
  • I hjertet gemt, aldrig glemt 
  • Hvil i fred
  • God rejse
  • Elsket & savnet

... eller det, som er det rigtige for jer.

 

tekst til bårebuket

  

Kistepynt og kistedekorationer

Flora Nordica kistepynt / kistedekoration udformes med en centerblomst over afdødes hjerte. Kistepynten placeres på kistens låg. Kistepynt kommer i fire forskellige størrelser: lille, 1/4, 1/2, 3/4, 1/1. Du kan se kistepynt priser her.

kistepynt kistedekoration blomster til begravelse

 

Blomsterkranse

Kranse rundpyntes med blomster og grønt. De laves således, at de kan ligge på gulvet eller på jorden, uden at blomsterne tager skade, samtidig med, at alle de smukke detaljer i buketten fremhæves. Kranse placeres typisk foran kisten inden ceremonien starter. Blomsterkranse laves også til urnenedsættelse. Kransene fås i forskellige størrelse og priser. Se priser på blomsterkranse her.

Vi har et udvalg af blomsterkranse i forskellige farvenuancer, der passer til årstiden. Har du særlige ønsker til kransen er du velkommen til at ringe og høre om mulighederne.

 

   
blomster krans

  

Blomsterhjerte

Blomsterhjertet udformes ligesom en krans, bare i form af et hjerte. Blomster hjerte findes både som et helt hjerte, og som hjertekrans, hvor der er hul i midten. Blomster hjerter laves også til urnenedsættelse. Se blomster hjerte priser her og blomster hjerte kun med roser her.

 

blomsterhjerte
 

 

Bårebuketter

Bårebuketter udformes så de kan ligge på gulvet eller på jorden, uden at blomsterne tager skade, samtidig med, at alle de smukke detaljer i buketten fremhæves. Buketterne placeres typisk foran kisten inden ceremonien starter. Bårebuket pris. Bårebuketter tekst: (se under "bånd").

 

bårebuket bårebuket pris bårebuketter tekst
 

Båredekorationer

En båredekoration er et godt alternativ til et bårebuket, hvis man ønsker en større blomsterhilsen. En båredekoration ligner lidt en bårebuket, men fylder mere og er højere. Se båredekorations priser her.

 

båredekoration
 

Farvelrose

Farvelroser kan medbringes til begravelsen eller bisættelsen, og lægges på kisten, når ceremonien er slut. Nogle vælger hvide eller røde roser, men mange vælger også en rose i en farve, som fremgår i kistepynten. Se farvelroser: Hvid "Avalanche" eller rød "Red Naomi".

 

Farvel rose blomster til begravelse
 

Blomster ved bænkerækker

I kirken og kapellet er der ofte små vaser forenden af bænkerækkerne. Her kan det være smukt at sætte nogle stilke i. Alt efter hvilke og hvor mange blomster, er priserne typisk på kr. 35 ,- pr. række. 

 

blomster til begravelse bænkerækker

 

Kondolencebuket

En kondolencebuket gives til en du holder af, som har mistet. En kondolencebuket er typisk i hvide og lyse farver. Bestil en Kondolence buket her.

 

kondolencebuket
 

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak i vores butik eller i telefonen på 26249990. 

 

blomster til begravelse kistepynt
Flora Nordica  •  Rungsted Kyst •  2624 9990