Vi er igang med at gøre vores hjemmeside endnu bedre. Derfor mangler der pt. billeder på flere produkter. Vi undskylder ulejligheden.

Blomster til begravelse

Skal du arrangere blomster til begravelse, læs mere her:

Hvilke blomster til begravelse, skal du vælge? Hvilke blomster til kiste, skal du vælge? Skal der være en kistedekoration foran kisten? Hvilken en sidste hilsen tekst skal man vælge? Der er mange spørgsmål omkring et dødsfald. Vi har stor erfaring med at gøre det sidste farvel, til en smuk begravelse. Se vores udvalg her.

blomster til begravelse

 

Typer af begravelse blomster:

Bånd til begravelse: 

Når du skal vælge tekst på bårebuket, blomster hjerte, blomster krans, båredekoration, skal du vide at der er typisk to bånd. På hvert bånd kan du skrive to linjer (med ca. 6 ord pr. linje, alt efter ordet/navnets længde). 

På det ene bånd skrives en hilsen. På det andet bånd skrives hvem det er fra. 

Foreslag til tekst:

  • En sidste hilsen
  • Et sidste farvel
  • Tak for alt
  • Sov sødt
  • I hjertet gemt, aldrig glemt 
  • Hvil i fred
  • God rejse
  • Elsket & savnet

... eller det som er det rigtige for jer.

 

bårebuket bånd tekst blomster begravelse

  

Kistepynt / kistedekoration:

Flora Nordica kistepynt / kistedekoration udformes med en centerblomst over afdødes hjerte. Kistepynten placeres på kistens låg. Kistepynt kommer i fire forskellige størrelser: lille, 1/4, 1/2, 3/4, 1/1. Se kistepynt priser her.

kistepynt kistedekoration blomster til begravelse

 

Krans:

Kranse rundpyntes med blomster og grønt. De laves således, at de kan ligge på gulvet eller på jorden, uden at blomsterne tager skade, samtidig med, at alle de smukke detaljer i buketten fremhæves. Kranse placeres typisk foran kisten inden ceremonien starter. Blomster kranse laves også til urnenedsættelse. Se Blomster krans priser her.

 

   

  

Hjerte:

Blomster Hjertet udformes ligesom en krans, bare i form af et hjerte. Blomster hjerte findes både som et helt hjerte, og som hjertekrans, hvor der er hul i midten. Blomster hjerter laves også til urnenedsættelse. Se blomster hjerte priser her og blomster hjerte kun med roser her.

 

 blomster hjerte  blomst begravelse

 

Bårebuket:

Bårebuketter udformes så de kan ligge på gulvet eller på jorden, uden at blomsterne tager skade, samtidig med, at alle de smukke detaljer i buketten fremhæves. Buketterne placeres typisk foran kisten inden ceremonien starter. Bårebuket pris. Bårebuketter tekst: (se under "bånd").

 

bårebuket bårebuket pris bårebuketter tekst
 

Båredekoration:

En båredekoration er et godt alternativ til et bårebuket, hvis man ønsker en større blomsterhilsen. En båredekoration ligner lidt en bårebuket, men fylder mere og er højere. Se båredekorations priser her.

 

båredekoration bårebuketter tekst
 

Farvelroser:

Farvelroser kan medbringes til begravelsen eller bisættelsen, og lægges på kisten, når ceremonien er slut. Nogle vælger hvide eller røde roser, men mange vælger også en rose i en farve, som fremgår i kistepynten. Se priser på farvelroser: Hvid "Avalanche" eller rød "Red Naomi".

 

Farvel rose blomster til begravelse
 

Bænkerækker:

I kirken og kapellet er der ofte små vaser forenden af bænkerækkerne. Her kan det være smukt at sætte nogle stilke i. Alt efter hvilke og hvor mange blomster, lægger priserne typisk på kr. 35 ,- pr. række. 

 

blomster til begravelse bænkerækker

 

Kondolencebuket:

En kondolencebuket gives til en du holder af, som har mistet. En kondolencebuket er typisk i hvide og lyse farver. Bestil en Kondolence buket her.

 

kondolence kondolence hilsen kondolencebuket
 

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak i vores butik eller i telefonen på 26249990. 

 

blomster til begravelse kistepynt
Flora Nordica •  Bolbrovej 95 •  Rungsted Kyst •  2624 9990